Minősített emberölési kísérlet volt a jászsági rendőr hátba szúrása

Mint ismert, a Jászságból futószalagon érkeznek a hírek, amelyek különféle bűncselekményekről szólnak. Nemrégiben egy rendőrt szúrtak hátba ollóval. László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője a Központi Nyomozó Főügyészségtől kért és kapott tájékoztatást.

– Feltehetőleg június 29-én, egy jászsági rendőrségen, intézkedés közben ollóval hátba szúrtak egy rendőrt. A bűneset melyik rendőrkapitányságon történt? Az elkövetést követően milyen rendőri intézkedés történt, a támadó ellen indított büntetőeljárás milyen szakaszban van? Történt-e előállítás, előzetes letartóztatás, vádemelés, esetleg jogerős, vagy nem jogerős bírósági ítélet? A sértett rendőr egészségi állapota kielégítő-e? – ezek voltak László Attila érdeklődő mondatai.

Hírdetés

Ezt felelték:

Megkeresésére tájékoztatom, hogy az ügyben minősített emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség rendelt el nyomozást. A nyomozó ügyészség indítványára a bíróság elrendelte az elkövető letartóztatását. Egyéb adat jelenleg nem közölhető.

(Magyar Jelen)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »