Menczer Tamás leleplezte a gyurcsányi szélsőséget

Önök ezt az országot egyszer már tönkretették – így reagált Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében arra, hogy Gyurcsány Ferenc felesége azt mondta: majd az ő kormánya visszaállítja Magyarországon a munka becsületét, majd ők tisztességes nyugdíjakat és béreket fizetnek.

Hírdetés

A politika tapasztalati műfaj. Pontosan tudjuk, hogy önök ezt az országot egyszer már tönkretették, nem visszaállították a munka becsületét, hanem a magyarok tömegeit lökték a munkanélküliségbe. Önök nem tisztességes nyugdíjat fizettek, hanem elvettek egyhavi nyugdíjat az idős emberektől, és annak nem tisztességes béreket fizettek, hanem elvettek egyhavi bért az emberektől – mondta a Fidesz politikusa.
   
Emlékeztetett arra, hogy ezzel szemben az Orbán-kormány egymillió munkahelyet teremtett. Visszaadtuk és meg is védtük az önök által elvett 13. havi nyugdíjat, és ma már a minimálbér több, mint az önök idején az átlagbér volt – mondta. Családtámogatási programjaikról azt mondta: világszinten is egyedülállóak.
   
Önök tönkretették már ezt az országot, újra tönkretennék, önök belevinnének bennünket a háborúba. Önök háborúpártiak, mi azonban békepártiak vagyunk, ezért megőrizzük és megóvjuk Magyarország békéjét és biztonságát – fogalmazott Menczer Tamás.
   
Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidesz kommunikációs igazgatója szavait Gyurcsány Ferenc feleségének címezve azt írta, van egy javaslata a számára: „csütörtökön 14 órára megyek a Mandinerbe egy podcastba, beszélni Magyarországról és Európáról. Ha ön nem gyáva, jöjjön el, vagy küldje el az egyik szárnysegédjét, Molnár Csabát is szeretettel várom 14 órára a Mandinerbe, csütörtökön. Én ott leszek.”
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »