Matovič sejti, hogy miért nem érjük el az átoltottságot

Matovič sejti, hogy miért nem érjük el az átoltottságot

Igor Matovič ugyan már lassan három hónapja nem az ország miniszterelnöke, de továbbra is van magyarázata mindenre, ami az országban nem működik hatékonyan.

Korábban az előző kormányokban kereste a hibát, majd a koalíciós partnereiben, amely végül lemondásához vezetett, de a téma továbbra is kommunikációjának alappillére.

Hírdetés

Közösségi oldalán szerdán arról írt, hogy sokan örülnének annak, ha a Szlovákiába érkezett Szputnyik V oltóanyag szavatossági ideje lejárna, de ő ennek kapcsán megoldást javasolt annak eladására az egészségügyi tárcának.

A volt kormányfő, jelenlegi pénzügyminiszter szerint éppen az orosz vakcina volt az, amellyel sokan a koronavírus tagadói közül is beoltatták volna magukat, de a négyhónapos ellenkampány elvette a kedvüket. Matovič szerint az ellenkampányt folytató „ostobák” lelkiismerete sem fog megszólalni, amikor tudatosítják, a Szputnyik nélkül nem fogjuk elérni az átoltottságot, amely újabb áldozatokat jelenthet.

Ezzel tehát a korábbi miniszterelnök már előkészítette a terepet arra, hogyan magyarázza majd a sikertelen oltási kampányt, amelyben pártja és a többi kormánypárt hatalmas hibákat követett el. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »