Cápatámadásban halt meg egy filmszínész

Cápatámadásban halt meg egy filmszínész

Cápatámadásban halt meg vasárnap Hawaiin Tamayo Perry szörfoktató, vízimentő, aki A Karib-tenger kalózai és a Hawaii Five-O című produkciókban is szerepelt – számolt be róla a BBC News tegnap.

A 49 éves Perryt szörfözés közben támadta meg egy cápa vasárnap, halálhírét a honolului mentőszolgálat jelentette be aznap sajtótájékoztatón. Az Oahu keleti partján született Perry több mint egy évtizedig volt hivatásos szörfös. Emellett többek között A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben, valamint a Hawaii Five-0 sorozat egy epizódjában és a Charlie angyalai második részében is szerepelt.

Hírdetés

Kurt Lager, a honolului óceánbiztonsági szolgálat vezetője elmondta, hogy Perryt vízimentőként is mindenki szerette, és nemcsak a helyiek körében, de világszerte elismerést vívott ki magának. A helyi polgármester, Rick Blangiardi „tragikus veszteségnek” nevezte Perry halálát. „Tamayo legendás vízi ember volt és nagy tiszteletnek örvendett, itt nőtt fel, és nagyszerű tagja volt vízi mentőcsapatunknak” – idézte a brit hírportál.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »