Mágikus időpontban született négy baba a komáromi kórházban

Mágikus időpontban született négy baba a komáromi kórházban

Remélhetőleg Fortuna kegyeltje lesz az a négy újszülött, akik a komáromi kórház szülészetén a szerencsehozó kettes számjegyben dúskáló 2022. február másodikán látták meg a napvilágot. Az érintett osztály egészségügyi dolgozói ajándékcsomagokkal kedveskedtek nekik, a folytatás pedig már nem csak rajtuk múlik…

Nagy volt a sürgés-forgás tegnap a kórház nőgyógyászati-szülészeti osztályán, amely szakdolgozói egy kislányt és 3 kisfiút segítettek a világra. Mindnyájuk anyakönyvi kivonatában 2022.2.2. születési dátum szerepel, s mivel korábban már több asztronómus és jós is előrevetítette e mágikus napon születők szerencsés életútját, a szüleik remélik, hogy nagyon boldog és sikeres élet adatik meg gyermekeiknek. Nos, mivel az osztály munkatársai ajándékcsomagokkal köszöntötték a piciket és az anyukákat, leszögezhető, hogy szeretetteljes légkörben kezdődött a földi létük.

Hírdetés

Elsőként, reggel 9 órakor érkezett a 3100 grammos és 51 centiméteres Leonard, akit a gyengébb nem képviselőjeként Léna, majd a „három kis testőr“ közül a két további: Noel és Benjamin követett. Kórházi információk szerint mindnyájan, a boldog négy édesanyával együtt jó egészségnek örvendenek.

Azt is megtudtuk, hogy a gyermekvállalási kedv a Covid-19 pandémia idején sem lankad a komáromi régióban, és a komáromi szülészetre a helyi várandós hölgyeken kívül gyakran távolabbról is érkeznek jövendő anyukák azért, hogy korszerű körülmények között adjanak életet az utódjuknak.

Valamennyi babának és mamának az olvasóink nevében is vékányi egészséget és minden földi jót kívánunk!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »