Lyukra futott a túlbuzgó fideszes képviselő

Lyukra futott a túlbuzgó fideszes képviselő

A 24.hu vette észre, hogy a Fidesz II. kerületi reménysége illegális szemétlerakásnak nézte az önkormányzat szemétszedését. Gór Csaba, aki jelenleg a II. kerület önkormányzati ellenzéki képviselője, de Varga Mihály helyett indul majd a Fidesz színekben a 2022-es választáson, a közösségi oldalán posztolt egy képet. A fotón az látszik, hogy műanyag zsákokba összegyűjtött kommunális szemét hever a kerület belterületén.

Lakossági bejelentés kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják. Kérem az önkormányzatot, intézkedjen az ügyben! A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmények között élni

írta Facebook oldalán hétfő reggel Gór Csaba.

Hírdetés

Csakhogy Őrsi Gergely polgármester gyorsan jelezte, hogy Gór Csabának elvben tudnia kellett volna, azért kerültek oda a szemeteszsákok, mert az önkormányzat szemétszedést szervezett a környéken. A lakossági bejelentőnek pedig az elszállítás előtt sikerült lefotóznia a zsákokat.

Az Ön által posztolt fotón annak az eredménye látható, hogy szombaton önkéntesekkel közösségi takarítást szerveztünk a régi temetőnél, és az összegyűjtött hulladékot elszállítható kupacokba gyűjtöttük az út mentén. A takarítást követő két-három órában szokták elszállítani a közösség által összegyűjtött és bezsákolt hulladékot kollégáink. Megnyugtathatom képviselő urat, nem újabb szemétlerakóhelyről van szó, éppen ellenkezőleg. Egy hosszú évek óta kezeletlen probléma felszámolásáról, egy rendkívül szemetes terület megtisztításáról

– tette hozzá Őrsi Gergely polgármester, majd felajánlotta, hogy legközelebb Gór Csaba is csatlakozhat hozzájuk.

Gór Csaba a Fidesz önkormányzati képviselője erre már nem reagált, de Facebook posztját cikkünk megjelenésekor sem törölte.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »