Lukácsi evangéliuma

Lukácsi evangéliuma

A szakértő asszonyka pár esztendeje saját aktképével tisztelgett a nemzetközi holokauszt-emléknap áldozatai előtt.

Ahogyan várható volt, a haladó sajtó Bese Gergő valamennyi bűne mögött az egyház és a velejéig romlott nemzeti oldal politikai közösségét sejti. A leghaladóbbak egyike, a Hírklikk magát Lukácsi Katalin politikust és hitoktatót kérdezte az ügyben. Lukácsi úgy látja, hogy az egyházkép, amit Bese Gergő képviselt, hiteltelen és hazug, de a történet ennél sokrétűbb.

Az egyháznak mindenesetre önvizsgálatot kellene tartania, hiszen tudott a pap ügyeiről. 

Hírdetés

Lukácsi a melegséget elítélő Semjén Zsolt KDNP-elnök magatartását is bűnösnek tartja. (Mondjuk, utóbbin nem lepődünk meg azok után, hogy Katalin hitoktató – még KDNP-tagként – a 2017-es Pride-felvonuláson azt bizonygatta, „Jézus is részt venne rajta”.)

A szakértő asszonyka pár esztendeje saját aktképével tisztelgett a nemzetközi holokauszt-emléknap áldozatai előtt. 

A döbbent reakció­kat látva sietett kijelenteni, nem a magamutogatás volt a szándéka: „Szerencsére legtöbben megértették az egész üzenetét”. (Érdekes, én csak meghökkent kommentekkel találkoztam: „Mi ebben a megemlékezés?”, „Reménykedjünk, hogy ellenzéki honanyák nem követik a példáját a parlamentben” „Mit mondjak, q…rva erős kép…”, „Valami orgiá­ról mehetett haza” stb.) A Vasárnap című lap két hitközségi elöljárót is megszólaltatott a „Lukácsi-megemlékezés” kapcsán. Kiderült, sem Radnóti Zoltán főrabbinak, sem Megyeri A. Jonatán rabbinak, a Neokohn főszerkesztőjének, „nem jött át” a kebelbarát üzenet. Mindketten úgy vélték: a test túlhangsúlyozása elvonja a figyelmet a lényegről.
Mint látjuk, Lukácsi leginkább magáról rántja le a leplet.

Pilhál György – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »