Kétszer hátba szúrta élettársát a kunszentmiklósi nő – megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel

Kétszer hátba szúrta élettársát a kunszentmiklósi nő – megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt – gyorsított eljárás keretében – bíróság elé állította azt a nőt, aki 2 hónappal ezelőtt, szóváltást követően, kétszer hátba szúrta élettársát, aki kis híján belehalt sérülésébe.

Hírdetés

A vád szerint a kunszentmiklósi nő – az ügy vádlottja – 2023. szeptember 29-én, délután, szóváltást követően, a lakóház konyhájában felkapott az asztalról egy kést és azzal az ingatlan udvarán hátulról kétszer lapockatájékon szúrta az élettársát.

A mellkast ért szúrás következtében légmell alakult ki, amely a sértettnél 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést eredményezett.

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 2023. november 29-én gyorsított eljárásban – az elkövetéstől számított két hónapon belül – bíróság elé állította.

A Kecskeméti Törvényszék a vádlott bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év és 6 hónapra felfüggesztette.

Az ítélet jogerős.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »