Két momentumos is kilépett a pártból

Két momentumos is kilépett a pártból

A ferencvárosi képviselőknek Baranyi Krisztina polgármesterrel van gondjuk.

Csütörtökön a Momentum két tagja jelentette be, hogy kilép a pártból, amiért szerintük a vezetőség nem határolódik el a NER-hez kötődő, álellenzéki ferencvárosi polgármestertől, Baranyi Krisztinától – írja az Index.

Egy hete Baranyi Krisztina egy podcastműsorban védelmébe vette Varga Judit volt igazságügyi minisztert. Ferencváros polgármesterét Varga volt férjének, Magyar Péternek a korábbi megnyilvánulásai meggyőzték arról, hogy a lemondott miniszter bántalmazó kapcsolatban élt. Magyar Péter erre úgy reagált, hogy akinek a férje a Diákhitel Központban dolgozott, az nem lehet valódi ellenzéki. A csörte elülni tűnt, ám most a kilépésekkel, úgy tűnik, nagy feszültség ért robbanásig a Momentumban.

Hírdetés

A kilépett Takács Krisztián és Takács Zoltán egyaránt tagja az önkormányzati képviselő-testületnek, előbbi a Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság elnöke, valamint a Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottság tagja, míg Takács Zoltán az Egészségügyi, Szociális, Sport, Ifjúsági és Civil Bizottságnak, a Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságnak, illetve a Városgazdálkodási Bizottságnak a tagja – írja a portál.

Más ügyek mellett mindketten Baranyi Krisztina polgármesterként tanúsított magatartását nehezményezték, úgy vélik, ellenzéki szerepe csak álca, valamint a Momentum Baranyihoz való hozzáállását hozták fel.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »