Kárpát-medencei Magyar Vállalkozók VI. Találkozója – Jelentkezés

Kárpát-medencei Magyar Vállalkozók VI. Találkozója – Jelentkezés

A Nemzetpolitikai Államtitkárság a Design Terminallal közösen 2021. július 15–18. között, Mezőkövesden szervezi meg a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozók VI. Találkozóját külhoni magyar vállalkozók számára.


Az idei találkozón a stratégia és újratervezés, illetve a kapcsolat- és közösségépítés témakörök kerülnek a fókuszba. A program keretében a résztvevők egyéni mentoráláson is részt vehetnek.

Jelentkezni 2021. június 30-ig lehet a következő linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKQmM5G_mDhVZAb6tLRr6Wx6htfTDj45WcNP5-c2rAP0q1_g/viewform?usp=sf_link

Hírdetés

A találkozót 200 fő számára hirdetjük meg. Amennyiben a jelentkezők létszáma hamarabb éri el a keretszámot, a jelentkezést még a határidő előtt leállíthatjuk.

Tekintettel arra, hogy a hatályos járványügyi rendelkezések csupán az oltási/védettségi igazolással rendelkezők számára teszik lehetővé a zárt térben zajló rendezvényen való részvételt, azok jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek vagy a rendezvény időpontjában várhatóan rendelkezni fognak ilyen igazolással.

A jelenleg hatályos szabályozás szerint a következő linken elérhető oltási/védettségi igazolásokat tudjuk elfogadni a rendezvényen való részvételhez:

https://kormany.hu/dokumentumtar/magyarorszag-altal-elfogadott-vedettsegi-igazolasok-mintai?fbclid=IwAR2JBcp05ECoH2P_TH40yzm8zKdwB5pvXDkaDU0XWVALWUXsEv6cid-d-6M

The post Kárpát-medencei Magyar Vállalkozók VI. Találkozója – Jelentkezés appeared first on Külhoni Magyarok.


Forrás:kulhonimagyarok.hu
Tovább a cikkre »