Jakabbal próbálkozott a váci fidelitasos, aki azért nem látott magyar kórházat, mert egészségesen él

Jakabbal próbálkozott a váci fidelitasos, aki azért nem látott magyar kórházat, mert egészségesen él

Vácon tartott sajtótájékoztatót Jakab Péter, a Jobbik elnöke Inotay Gergellyel, az Egységben Magyarországért helyi jelöltjével, ahol megjelent a helyi Fidelitas elnöke, Szabó Csaba is, aki megpróbálta megvédeni a Fidesz-kormányt, mondanunk sem kell, hogy nem túl nagy sikerrel.

Szabó azt kezdte el bizonygatni, hogy nem is olyan rossz az egészségügy az országban, „hát most kaptak fizetésemelést” – mondta. Jakab Péter kérdésére, miszerint volt-e már kórházban, látta-e, hogy milyen állapotok vannak ott, csak annyit tudott válaszolni Szabó, hogy nem sűrűn jár oda, mert „figyel az egészségére”.

Nagyon sokan nem tudnak vigyázni az egészségükre, mert a havi nettó 140 ezer forintból nem tudnak egészségesen táplálkozni, még almára sem telik

– hívta fel rá a figyelmet Jakab Péter.

Arra a kérdésre, hogy tudja-e mennyivel nagyobb még a szlovák minimálbér is a magyarnál, Szabó annyit válaszolt, hogy nem tudja, mert „nem él Szlovákiában”, szerinte a munkavállalók meg vannak elégedve itthon is a bérükkel. 

Hírdetés

Szabó a VácOnline „újságírójaként” volt jelen, amelyről korábban megírtuk, hogy a kiadó kft. annak a Zámbó Emesének a kizárólagos tulajdonában van, aki a Fidesz-KDNP színeiben indult a helyi választáson és Rétvári Bence emberének tartják a városban.

Szabó Csabáról is írtunk már 2019-ben, amikor szintén a VácOnline nevében kereste telefonon a Jobbik helyi politikusát.

A Fidelitas-elnök írja a helyi újságot Vácon

Aláírás nélküli levélben kereste meg a váci Jobbik elnökét az egyik, erősen kormánypárti beállítottságú helyi híroldal, hogy az ellenzéki megállapodásról érdeklődjön. Fehér Zsolt válaszolt ugyan, de pár nap múlva telefonon is érdeklődtek a VácOnline-tól, hogy ugyanazokat a kérdéseket feltegyék neki.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »