Verőcei hajóbaleset: újabb holttestet emeltek ki a Dunából Sződligetnél

Verőcei hajóbaleset: újabb holttestet emeltek ki a Dunából Sződligetnél

A 28 éves Erdei Diánát azonosították. Három embert még mindig eltűntként tartanak nyilván, a rendőrség önkéntesek bevonásával keresi őket.

Megtalálták a verőcei hajóbaleset negyedik halálos áldozatát – közölte Facebook-oldalán a BRFK.

Hírdetés

Mint a posztból kiderül, a 28 éves Erdei Diánáról van szó. A közlés szerint Sződligetnél emelték ki élettelen testét a Dunából. Korábban 39 éves bátyja, Adrián is holtan került elő a baleset után.

A rendőrség továbbra is keres még három embert, számtalan önkéntes segítségével, azzal az ígérettel: „haza fogjuk vinni őket”

Ismert, a hétvégén egy Duna-kanyarban közlekedő szállodahajóba csapódott egy motorcsónak, 8 fővel a fedélzetén. A baleset két halálos áldozatát rövid időn belül megtalálták, egy olasz férfi nagy nehézségek árán kiúszott a partra, és sikerült segítséget kérnie, a további öt emberből kettő holttestét később találták meg.

Az eddigi szakértői megnyilvánulások szerint a motorcsónak többször is túl közel ment a szállodahajóhoz, az egyik manőver pedig balul sült el. Arról egyelőre nem tudni, hogy kellett-e észlelnie a hatalmas szállodahajó kapitányának, hogy motorcsónak ütközött belé, ám a csattanár után a reflektorokat felkapcsolták a hajón, majd kisvártatva le, s a nagy hajó folytatta útját, ami után a kapitányt őrizetbe vették.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »