Ízelítő a Remény hetilap 2024. évi 40. számából

Ízelítő a Remény hetilap 2024. évi 40. számából

A Remény hetilap legújabb száma, amely október 6-án, évközi 27. vasárnap jelenik meg, sok különleges olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Az aradi vértanúk példája” címmel megjelent szerkesztőségi bevezető ezúttal a hetilap főszerkesztő-helyettese, Bartalos Nikolas tollából származik. A harmadik oldalon található vezércikket Nagy András írta.

A hetilap főszerkesztő-helyettese egy másik cikkében az újmisés, nagymácsédi Gál Adriánnal beszélgetett, aki jelenleg a nagymegyeri, ekecsi és a nyárasdi egyházközségekben, valamint a hozzájuk tartozó filiálisokban lát el lelkipásztori szolgálatot.

Jóba Alajos a medjugorjei zarándoklatról számol be. Ivkovič Krisztina a Mladifesten résztvevők élményeit írja meg. A boldog emlékű Kelemen Ignác Opraem, premontrei atya életéről Bali Mária ír.

Hírdetés

Elolvashatják továbbá a dióspatonyi gyermektábor részleteit, illetve a csábi templombúcsúról, Assisi Szent Ferenc stigmatizációjáról, a makranci lelki találkozóról szóló írásokat is.

A legújabb Reményben olvashatók jegyzetek és írások többek között Jakubecz Márta, Danczi Mónika, Mészáros Péter és Matus István tollából is.

A vasárnapi homíliát ezúttal György Ferenc osztja meg az olvasókkal, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó oldalán több közelgő esemény közül válogathatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!

(Bott Noémi/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »