Ízelítő a Remény hetilap 2024 évi 25. számából…

Ízelítő a Remény hetilap 2024 évi 25. számából…

A Remény hetilap legújabb száma, amely június 23-án, évközi 12. vasárnap jelenik meg, temérdek érdekes olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Arany középút” címmel megjelent szerkesztőségi bevezető a hetilap főszerkesztő-helyettese, Bartalos Nikolas tollából származik. A harmadik oldalon található vezércikket Bodzsár Gyula írta meg.

A Faggatózó című rovatunkban ezúttal Bodzsár Gyula a Szécsény Ágacskája Remeteség apátnőjével, Nárai Éva, Ferenc-Mária nővérrel beszélgetett.

Kalmár Csaba a komáromi Limes Galéria tárlatába nyújt betekintést. Bali Mária egy Trianon idejéből fennmaradt fényképet elemez. A megbocsátásról és a bocsánatkérésről Lőrincz Sarolta Aranka elmélkedik, emellett elolvasható „Ferenc testvér hegedűje” című verse is.

Hírdetés

Olvashatnak továbbá a pozsonyi magyar elsőáldozásról, a somodi szentségimádásról, Jeso Eszter által pedig a csíksomlyói búcsúról.

A legújabb Remény újságban olvashatók jegyzetek és írások többek között Meleg Mária és dr. Szlávik Antal tollából is.

A vasárnapi homíliát ezúttal Andrusko Gyula osztja meg az olvasókkal, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó két oldalán több közelgő esemény közül válogathatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!

(Bott Noémi/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »