Holtan, hátborzongató körülmények között találtak egy fiatal nő holttestére egy elhagyatott templomban

Holtan, hátborzongató körülmények között találtak egy fiatal nő holttestére egy elhagyatott templomban

Holtan, hátborzongató körülmények között találtak egy fiatal nő holttestére egy elhagyatott templomban Karika Alexandra2024. 04. 20., szo – 11:05

Egy francia nő (†22) holttestét találták meg egy elhagyatott olasz templomban. Halála összefügghet egy TikTokos kihívással?

A Lyon melletti Saint-Priestből származó Auriane Nathalie Laisne vámpírnak volt öltözve, a testén szúrt és lőtt sebek is voltak. A fiatal nő magzatpózba kuporodott testét egy turista fedezte fel.  

A rendőrség barátját, Teim Sohaibot (21) gyanúsítja a véres gyilkossággal. Az egyiptomi-olasz férfi ellen Franciaországban családon belüli erőszak miatt indult eljárás, amelynek nyomán megtiltották neki, hogy Auriane közelébe menjen. A CNN szerint a rendőrség úgy véli, hogy a nő halála összefügghet a Franciaországban népszerű TikTok szellemvadász kihívással.  

„Ez egy klasszikus nő ellen elkövetett gyilkosság, amelyet az áldozat feletti birtoklás motivált” 

– mondta Luca Ceccanti aostai ügyész az Il Giornale szerint.  

„A Lyonban letartóztatott személyt előre kitervelt emberöléssel gyanúsítják más súlyosbító körülmények mellett” 

Hírdetés

– tette hozzá.  

Egy szemtanú leírta a gyilkosság előtti hátborzongató jelenetet: 

„Úgy voltak öltözve, mint két gót. Mint azok a fiatalok, akik imádják a halált. Azt gondoltam: két vámpír” 

– mondta az olasz kiadványnak az ismeretlen szemtanú.  

„És valami mást is gondoltam, amit most már nagyon szégyellek. A lány olyan sápadt volt, mint egy hulla. Nem tudok aludni, tudván, mi történt” 

– tette hozzá. 

Ami szembetűnő, hogy a fiatal nő holttestét vér nélkül találták meg, pedig három szúrt és három lőtt sebe is volt. A nyomozók úgy vélik, hogy a nőt egy kempingkéssel szúrhatták le, aminek hatására elvérzett, és csak a halála után lőtték meg kétszer a nyakán és egyszer a hasán – mondta az igazságügyi orvosszakértő. 

Auriane holttestét egy templomban találták meg egy zacskó rózsaszín pillecukor és más élelmiszerek közelében. Vérét lekaparták a padlóról és eltávolították a helyszínről. 

(cas.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »