Hatalmas a torlódás az M1-esen, Devecsernél pedig ötös karambol akadályozza a formgalmat

Hatalmas a torlódás az M1-esen, Devecsernél pedig ötös karambol akadályozza a formgalmat

A 8-as főúton, Devecser közelében öt jármű ütközött, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az M1-es autópályán munkálatok miatt alakult ki több kilométeres torlódás.

Összeütközött két kisbusz és három személygépkocsi a 8-as főúton, Devecser közelében, a 90. és a 91. kilométer között – közölte a katasztrófavédelem tájékoztatása alapján az Index.

A mentést az ajkai hivatásos tűzoltók végzik, áramtalanítják és átvizsgálják a járműveket. A mentők is kiérkeztek a helyszínre.

Hírdetés

A helyszínelés, beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Tatánál elbontják a terelést, így a 77-es kilométernél egy sávon halad a forgalom, a munkavégzés mögött 9-10 kilométeres a torlódás – írja az Útinform.

Akinek van rá lehetősége, az a 85-ös kilométernél lévő Komárom és a 67-es kilométernél lévő Tata/Környe csomópontok között az 1-es főúton, vagy Kocs felé, alsóbbrendű utakon kerüljön.

Az M7-es autópályán aszfaltoznak Törökbálint és Érd között. A Balaton irányába torlódik a forgalom, de az M0-s felől jövök is hosszú araszolásra készüljenek. Aszfaltoznak a 10-es főúton is, Solymár és Pilisvörösvár között. A 15-ös és 16-os kilométer között a fél útpályát lezárták, Piliscsaba felé torlódás van, 2 kilométeres a kocsisor.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »