Három kongói olimpikon dezertált a hatfős válogatottból

Három kongói olimpikon dezertált a hatfős válogatottból

Ami a zsidóknak az ígéret földje, az az afrikaiaknak Franciaország: ha úszni nem is tudnak, futni annál inkább.

A párizsi olimpiai játékokon részt vevő hatfős kongói csapatból három sportoló, az úszó Aristote Ndombe Impelenga, a dzsúdós Arnold Daso Kisoka és a sprinter Dominique Lasconi Mulamba nem hajlandó visszatérni hazájába.

Persze három további kaffer semmit sem változtat az általános demográfiai helyzeten, tekintve a kolosszális mennyiségű afrikait – a maradékon felül –, akiket Macron és kormánya minden hónapban frenetikusan importál.

Mindazonáltal ez szimptomatikus: a faji éjszakában, amelybe Afrika beleveszett, Franciaország a petróleumlámpa, amely magához vonzza a kontinenst benépesítő összes molylepkét; Franciaország a néger nők hasa által jelentett intenzív nyomásnak kitett kuktafazék.

Hírdetés

Az ember azt hinné, hogy a vécék mindjárt túlcsordulnak, de Franciaország, mint egy titokzatos szivacs, úgy tűnik, évszázadokon át képes magába szívni a négereket anélkül, hogy brutálisan megtörne. Milliószámra pumpálja ki őket, és ártatlanul szórakozik a legújabb baromságaikon.

Ha én látom ezt, akkor a zsidók is látják, és bizonyára már most azon a 20 vagy 25 millió négeren álmodoznak, akiket Vercingetorix ősi hazájába fognak terelni.

Az egyetlen dolog, amit a balos burzsujok és boomerek Franciaországa heves görcsökkel elutasít, az a „szélsőjobb”, vagyis a fehér ember, aki még élni akar.

Allergiás lett rá.

(Démocratie Participative, ford. H. T.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »