„Fulladozik és könyörög nekünk, megbánta” – óriásplakátokra nyomtatnak hasonló üzeneteket, hogy fellendítsék az oltáskampányt

„Fulladozik és könyörög nekünk, megbánta” – óriásplakátokra nyomtatnak hasonló üzeneteket, hogy fellendítsék az oltáskampányt

„Fuldoklik. Könyörög nekünk. Megbánta”– ezeket a szavakat nyomtatták egy Bukarestben kihelyezett óriásmolinóra. A transzparensen különböző intenzív osztályokon készült képek is láthatók, amelyeken az orvosok a COVID-betegek életének megmentéséért küzdenek.

Hírdetés

A bannerrel ellátott képeket Radu Dumitru blogger, de más internetezők is közzétették. Az üzenet provokatív, a kampány szerzőjéről egyelőre semmilyen információ nem jelent meg a nyilvános térben. Alina Moisoi, az Országos Oltási Bizottság kommunikációs vezetője kifejtette, hogy ez egy partnerség a CNCAV és egy reklámcég között, egy „tudatosságra és felelősségre” felhívó kampány keretében.

„Az akció hivatalosan a héten indul, az óriásplakát kihelyezése csak az első lépés. A fő gondolat az, hogy csak az immunizálás segíthet leküzdeni a járványt. Úgy értem, ha még megvan az oltási megoldás, akkor használnunk kell, ez lesz a kampány üzenete. A reklámügynökség, amellyel dolgozunk, pro-bono vesz részt ebben az újabb akcióban, amellyel az emberek felelősségtudatát szeretnénk növelni” – tette hozzá Alina Moisoi, aki egyben a katasztrófavédelmi felügyelőség sajtófelelőse is. (libertatea)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »