Fotófalat alakítottak ki Vásárúton

Fotófalat alakítottak ki Vásárúton

A vásárúti híd alatt fotófalat alakítottak ki a híd tartófalán, amely vizuális és művészeti szempontból is nagyon figyelemfelkeltő. 

Török Gergely polgármester számolt be portálunknak arról, hogyan is jött a fotófal ötlete. ,,Valójában én is csak megláttam valahol és nagyon megtetszett, ezért szerettem volna, ha a vásárúti lakosok számára is kialakítunk egyet a környéken. Már csak egy megfelelő felületet kellett találnunk, így esett a választásunk a híd alatti falra” – mondta el a polgármester.

Hírdetés

A csodaszép angyalszárnyakat Ozsvald Anikó dunaszerdahelyi művész készítette el. Graffititechnikával dolgozott, még a hideg idővel is dacolt, de elkészült az alkotás.

 

A lakosok figyelmét már felkeltette a fotófal, a legszemfülesebbek ki is próbálták. A lényeg azon van, hogy szárnyaljon a kreativitás, s olyan fotók készüljenek, amelyek megmozgatják a helyi és a környékbeli lakosok fantáziáját. A helyi óvodából is már jelezték a pedagógusok a polgármesternek, hogy szeretnének majd kilátogatni az angyalszárnyakhoz, de megvárják a jó időt. A fotófalat egyébként kamerák őrzik, így próbálják a vandalizmust visszatartani a fotófalnál. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »