Anyja támogatásával változik fiúvá egy 14 éves kanadai lány, s közben melegbárokban táncol

Anyja támogatásával változik fiúvá egy 14 éves kanadai lány, s közben melegbárokban táncol

A történet annyira sokkoló és bizarr, hogy szinte hihetetlen, pedig valós. Egy a kanadai Vancouverben élő, önmagát „drag királynak” azonosító 14 éves biológiai lány már harmadik éve nemváltoztatási folyamatban vesz részt az anyja támogatásával, s közben melegbárokban lép fel, és ott a helyi szabályozások szerint mindez rendben van – számolt be az esetről több hírforrás, köztük a reduxx.info is.

A Nova Tropica „művésznéven” saját – de időközben priváttá változtatott – közösségi profilokkal is rendelkező lány autista és 11 éves korában döntött úgy, hogy fiúvá akar válni, s ebben a döntésben anyja támogatására lelt. A férfihormonokkal kezelt fiatal egy ideje a vancouveri LGBT bárok egyik kedvencének számít, s bár a legtöbb még „normális” országban az ügyével már a rendőrség foglalkozna, Kanadában úgy tűnik, mindez rendben van.

Ha a hatóságok nem is, az esetre még egy bigott konzervativizmussal aligha vádolható meleg szervezet a Gays Against Groomers (szabad fordításban: Melegek a molesztálók ellen) is felfigyelt, amely konkrétan beszámolt arról, hogy a transzgender fiatal mely meleg bárokban lépett fel, nehezen félreérthető táncokat lejtve, bizonyos testrészeit csak egy ragasztószalaggal elfedve. A transzgender fiatal egyébként több hasonló tartalmú videót is megosztott magáról egyes a megjelentetett közlésekre – főként állítólagos dezinformációs tartalmak esetében – egyébként rendkívül kényes közösségi oldalakon. Az idézett hírforrások szerint ezek egyikében például egy „Bubblegum B*tch” című zeneszámra táncol, miközben bankjegyeket szed össze a lelkes nézőközönségtől.

Hírdetés

Az egyértelműen legalábbis szellemi kiegyensúlyozatlansággal küzdő fiatal több olyan bejegyzést is megosztott közösségi profiljain, amelyekben „neurodivergenciájáról” vall, ugyanakkor arról is írt, hogy ez nem függ össze nemváltoztatási szándékával. Az egyik ilyen bejegyzésében a fiatal lány „démoni fiúnak” nevezte magát, egy másikban pedig arról írt, hogy szereti, amilyen hatást a férfihormon tesztoszteron az izomzatára gyakorolni kezd.

 

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »