Ezért nem adták meg Varga Barnabás Tottenhamnak fejelt gólját

Ezért nem adták meg Varga Barnabás Tottenhamnak fejelt gólját

Az angol lapok is azt elemzik, hogy valóban lesen volt-e a Ferencváros játékosa, amikor a 17. percben a Tottenham kapujába fejelt az Európa Liga mérkőzésén. A gól nem adták meg, és a Tottenham nyert 2-1-re.

A TNT Sports kommentátorcsapata szerint azért vehették el a gólt, mert Adama Traoré (aki egyébként nem ért labdához) lesen állt, ami zavarta a védőket. A csatorna szakértője, a korábbi angol válogatott klasszis, Joe Cole szerint optikai csalódásról volt szó a leshelyzetnél – írja a sportal.blikk.hu.

Mint írják, a szintén a csatornánál dolgozó korábbi angol szövetségi kapitány és Spurs-ikon, Glenn Hoddle szerint is érvényes volt a gól:

„Ezt megúszta a Spurs, a gól érvényes volt. Nem értem, hogy ez miért lenne les. Az egész életemet a futballban töltöttem, meg tudom állapítani, hogy Adama Traoré nem zavarta a kapust, hiába mozgott felé”

Hírdetés

– mondta az egykori szövetségi kapitány. A pillanatról készült fotókon viszont úgy látszik, hogy Varga Barnabás pár centivel előrébb lehet, mint a Spurs vb-győztes védője, Cristian Romero. A lap hozzáteszi, kérdés, melyik pillanatban húzták be a vonalat.

Glenn Hoddle viszont azt mondta, a fotó ellenére sem biztos, hogy lesen volt a magyar válogatott csatár.

✅Varga was offside in Ferencvaros’ disallowed goal against Tottenham. pic.twitter.com/690jxNdqnp

— Football Offsides (@FutOffsides) October 3, 2024


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »