Elkapta a koronavírust Babos Tímea

Elkapta a koronavírust Babos Tímea

A háromszoros párosvilágbajnok teniszező Charlestonban van, a Facebookon számolt be a pozitív teszteredményéről.

A korábbi negatív eredményei dacára pozitív lett a koronavírustesztje Babos Tímeának, pedig mint írja, nem hagyta el a buborékot. A teniszező a Facebookon számolt be a fejleményekről.

„Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban stb. stb.), ahol 3 negatív Covid-19 tesztem volt. Onnan átrepültem ide Charlestonba csütörtökön, és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést.

Mindezek ellenére a tegnapi koronavírus tesztem pozitív lett. Azóta volt egy 2. tesztem, ami szintén ezt mutatta…”

A játékos értetlenül áll a történtek előtt. Azt írja, szinte semmi tünete nincs: „Fáj a fejem és a torkom picit, illetve 1 napig éreztem az izmaim fáradékonyságát, de ezt érthetőnek találtam, hiszen sokat készültem az idei első salakpályás versenyemre. Lejátszottam egy egyéni és egy párosmeccset is, edzettem mellette, igazából csináltam a dolgom maximum erőbedobással, mint mindig.”

Hírdetés

Most tíz napig nem hagyhatja el a hotelszobáját, „még ablakot sem tudok nyitni – írja. – Erkély nincs, kondifelszerelésem egyelőre szintén nincs.”

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nem vagyok túl szerencsés újabban Amerikában… Múlt héten Miamiban, buborékban… Közzétette: Timea Babos2021. április 8., csütörtök

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »