El Clásico: megvannak a kezdőcsapatok, két meglepetés

El Clásico: megvannak a kezdőcsapatok, két meglepetés

A jelzett határidőig mind Zinédine Zidane, mind Ronald Koeman kijelölte a kezdő tizenegyét az este kilenc órakor kezdődő El Clásicóra. Mind a két oldalon egy-egy változás van ahhoz képest, amit korábban jeleztünk.

Az Alfredo di Stéfanóról elnevezett stadionban 21 órakor kezdődő találkozóra Zidane a Courtois – Lucas Vázquez, Éder Militão, Nacho, Mendy – Casemiro – Valverde, Modrić, Kroos – Benzema, Vinícius Júnior tizenegyet jelölte, kimaradt Marco Asensio. Ellenben játszik Fede Valverde, így a középpályássort, a védekezést erősítette meg az edző.

Hírdetés

A Barcelonában mélgsem kezd Gerard Piqué, ha pedig így döntött Ronald Koeman, logikus, hogy Óscar Mingueza került a kezdők közé. Így fest a katalánok névsora: Ter Stegen – Araújo, Mingueza, Lenglet – Dest, Busquets, Jordi Alba – De Jong, Pedri – Dembélé, Messi. Antoine Griezmann valóban a cserepadon (cserefotelben?) kezd.

Már néhány napja ismert, hogy a szerdán a Bayern–PSG-mérkőzésen szerepelt Mateu Lahoz megsérült, így helyette Gil Manzano vezeti a mérkőzést.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »