Egyszerűen, 10 perc alatt felszerelhető az új fejlesztésű napelem

Share 0 Tweet 0 Share Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Új, 60 cellás TOPCon erkélynapelemet mutatott be az olaszországi székhelyű Fly Solartech Solutions Srl – számol be a PV Magazine. A termék teljesítmény-átalakítási hatásfoka 17,87 százalék, hőmérsékleti együtthatója pedig mínusz 0,27 százalék Celsius-fokonként. A vállalat a paneleket 300 wattos, CEI-021 tanúsítvánnyal rendelkező mikroinverterekkel kínálja, amelyek 96,5 százalékos csúcshatásfokkal rendelkeznek. A könnyen telepíthető, de kis teljesítményű erkélynapelemek sok országban egyre népszerűbbek, hazánkban viszont használatuk egyelőre tiltott. Ez rövidesen megváltozhat: a kormány által az Európai Bizottságnak beadott helyreállítási terve alapján hamarosan itthon is zöld utat kaphat a technológia. A Fly Solartech szerint új modulja kevesebb mint tíz perc alatt telepíthető. A 350 wattos panel 60 nagy hatásfokú, teljes fekete M6 TOPCon cellából áll, és az észak-olaszországi Udine tartományban, Tolmezzóban található gyárban készítik. Az iCarus modulok mérete 165-szor 197-szer 31 milliméter, tömegük pedig 7,6 kilogramm. A panelek tükröződés- és karcolásgátló kompozit anyaggal vannak bevonva, a termékek nyitóáramú feszültsége 38,93 volt, a rövidzárlati áramerőssége pedig 10,96 amper.

Az új napelemek IP68-as csatlakozódobozzal rendelkeznek, és 25 év teljesítmény-, illetve öt év termékgaranciával rendelkeznek. Egy 2,35 kilogrammos, 300 wattos, CEI-021 tanúsítvánnyal bíró, 96,5 százalékos csúcsteljesítményű mikroinverterrel és IP67-es burkolattal együtt kerülnek forgalomba.
A rögzítés egy ferde alumínium szerkezetből, valamint egy korlátra történő függőleges rögzítésre szolgáló struktúrából áll. A csomag tartalmaz továbbá egy 220 wattos hosszabbító kábelt is. Ezen kívül a felhasználóbarát alkalmazás lehetővé teszi a napi termelés és a megtakarítások nyomon követését.

A Fly Solartech Solutions Srl székhelye az olaszországi San Daniele del Friuliban található, a cég egy 40 megawattos gyár tulajdonosa és üzemeltetője Tolmezzóban. A vállalat könnyű, henger alakú napelemeket is kínál, amelyeket különböző méretű, fotovoltaikus üzemű lámpaoszlopokba lehet beépíteni.

Hírdetés

 

Kép: Fly Solartech Solutions Srl

Share 0 Tweet 0 Share


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »