Durván lecsapott a tél Háromszékre

Durván lecsapott a tél Háromszékre

Ideiglenesen áll a vasúti forgalom Málnásfürdő, Sepsibükszád, Tusnádfürdő és Tusnád települések vonalán, mert a kedvezőtlen időjárás miatt fák dőltek a vasúti vonalra. Összesen négy járat vesztegel az említett vonal állomásain: a Bukarest és Nagybánya között közlekedő IR 1641-es, illetve Nagybánya és Bukarest között közlekedő IR 1642-es, a Brassó és Gyergyószentmiklós között közlekedő R 4501-es, illetve a Brassó és Madéfalva között közlekedő R 4505-ös járat – írja az Agerpres hírügynökség.

Kézdivásárhely környékéről pedig óriási dugókról érkeznek beszámolók a kedvezőtlen időjárás miatt. A DN 11 (Brassóból Bákó irányába haladó országút), illetve a DN 12 (Brassóból Maroshévíz irányába haladó országút, amely érinti Sepsiszentgyörgyöt és Csíkszeredát is) jelzésű utakon dugók alakultak ki a hó, illetve az úttestre dőlt fák miatt. A 11-es jelzésű országúton, a Bákói megyehatárnál egy méretes fa dőlt az úttestre, ezért akadt el a forgalom. A 12-es jelzésű országúton Mikóújfalu és Sepsibükszád között is az úttestre dőlt fák akadályozzák a forgalmat.

Az időjárás és az útviszonyok miatt autóink nagyon-nagyon nehezen tudnak közlekedni, többnyire vagy dugóban vagy…

Hírdetés

Közzétette: West Taxi – 2021. március 16., kedd

Egyébként szerda esete 23 óráig a Déli-Kárpátok és a Kárpát-kanyar térségében heves szél, havazás és hóvihar miatt narancs fokozatú riasztás van érvényben. A narancssárga jelzésű riasztás Kovászna, Vrancea, Buzău, Brassó, Prahova, Argeş, Szeben, Vâlcea, Fehér, Hunyad, Gorj és Krassó-Szörény megyében érvényes.

Ismét beköszöntött a tél.

Közzétette: Visit Kézdivásárhely – 2021. március 16., kedd


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »