Dunaszerdahelyre látogat a magyar rekordbajnok Ferencváros

Dunaszerdahelyre látogat a magyar rekordbajnok Ferencváros

Újabb felkészülési mérkőzéssel bővült a dunaszerdahelyi DAC téli felkészülési programja. A sárga-kékek jövő hét szerdán hazai pályán fogadják a magyar bajnoki címvédő és listavezető Ferencvárost.

A tavasz idényre készülő dunaszerdahelyi DAC egy hete január 6-án kezdte meg téli felkészülését. A sárga-kékek felkészülési programja pedig egy újabb mérkőzéssel bővült, melyet a magyar rekordbajnok ellen játszanak szerdán a sárga-kékek. A nyári edzőtábor után már játszott egymással a két csapat a DAC együttesével. A Ferencváros akkor a Groupama Arénában megrendezett találkozón Myrto Uzuni büntetőjével 1-0-ra legyőzte a dunaszerdahelyi együttest. A mostani lesz viszont Sztanyiszlav Csercseszov első mérkőzése a Ferencváros kispadján.

Hírdetés

A felkészülési mérkőzések programjában bekövetkezett változás miatt egyúttal a sárga-kékek Garamszentkereszt elleni találkozója elemarad, amelyre január 21-én, pénteken került volna megrendezésre írja a klub hivatalos közleményében.

A DAC számára február 13-án kezdődik a tavaszi idény a kerületi rivális Nagyszombat otthonában, míg a Fradi január 27-én a Puskás Akadémia otthonában játssza első tavaszi bajnokiját.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »