CsaládEXPO Zentán

CsaládEXPO Zentán

Szombaton délelőtt tartották meg a Zentai Baba-mama Klub által szervezett családEXPO-t a Zentai Sportcsarnokban, amelyet a helyi és környékbeli kisgyerekes családok számára immár ötödik alkalommal rendeztek meg. A használt gyerek- és kismamaruhák, a játékok, valamint az egyéb baba- és gyerekholmik börzéje mellett a témában érintett szolgáltatók és termékforgalmazók, kézművesek is bemutatkozhattak az eseményen.

A rendezvényen hangsúlyt fektettek arra, hogy a gyerekek számára is izgalmas programot nyújtsanak, így különböző játékokkal felszerelt gyereksarok, akadálypálya és fejlesztő játékok szórakoztatták a kicsiket, illetve arcfestéssel is készültek számukra, amíg a szülők a ruházatok, lábbelik, játékok, könyvek és egyéb gyerekholmik között válogattak.

Hírdetés

A rendezvényen lehetőség volt részt venni a szegényebb sorsúak számára szervezett gyűjtésben, amelyhez használt ruhákkal és tartós élelmiszerekkel járulhattak hozzá a látogatók. Emellett felállítottak egy „Ingyen elvihető” standot is, ahol jó állapotban lévő, de használt baba- és gyerekholmik cseréltek gazdát.

Forrás: Magyarszo.rs

Borítókép: PannonRTV

The post CsaládEXPO Zentán appeared first on Külhoni Magyarok.


Forrás:kulhonimagyarok.hu
Tovább a cikkre »