Bűnösnek találták Johnny Depp volt barátnőjét

Bűnösnek találták Johnny Depp volt barátnőjét

Hetek óta cikkezett a hazai és a nemzetközi sajtó Johnny Depp és Amber Heard peréről. Ahol az egykori pár kiteregette a magánéleti szennyesét az egész világ előtt. 

Mint ismert, elsőként Johnny Depp perelte be Amber Heard színésznőt 50 millió dollárra becsületsértésért, amiért válásuk után Heard „családon belüli erőszak áldozatának” nevezte magát egy véleménycikkben, és bár nem nevezte meg Deppet, a színész szerint mindenki készpénznek vette, hogy ő volt a tettes, ezzel pedig Depp szerint a nő tönkretette a karrierjét. Heard viszontperelte volt férjét 100 millió dollára, mivel a férfi ügyvédei kitalációnak, hoaxnak nevezték a bántalmazását. A kettőt együtt tárgyalta az elmúlt hetekben a bíróság.

Hírdetés

Helyi idő szerint délután 3 órakor kihirdette a fairfaxi bíróság az esküdtszék ítéletét a Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard között zajló perben, amely alapján Heardöt bűnösnek találták Depp rágalmazása miatt. Bizonyítottnak találták, hogy szándékosan, rossz indulattal sértette meg volt férje jó hírnevét.

A rágalmazási eljárás április óta tartott, és az esküdtek összesen több mint 100 órányi tanúvallomást hallgattak meg. Tanúvallomások hallgattak meg, köztük Depp és Heard élő beszámolóit. A CNN szerint az esküdtek majdnem 14 órán át vitatkoztak, mielőtt ítéletet hoztak az ügyben.

(444 és CNN)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »