Britney Spears megszabadult apja gyámságától

Britney Spears megszabadult apja gyámságától

A bíróság felfüggesztette Britney Spears apjának, Jamie Spearsnek a 13 éve érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett – ez azonban még nem jelent teljes önállóságot.

A Los Angeles-i bíróság azonnali hatállyal felfüggesztette Britney Spears apjának, Jamie Spearsnek a 13 éve érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett – a gondnokságot azonban nem szüntette meg, azt ideglenesen egy könyvelő, John Zabel fogja gyakorolni, akit Spears ügyvédei választottak ki – írja az MTI.

„A jelenlegi helyzet tarthatatlan. Egy mérgező légkört tükröz, amely megköveteli Jamie Spears felfüggesztését a mai nappal” – mondta Brenda Penny bíró,

Hírdetés

miután az énekesnő már egy ideje harcol azért, hogy felszabaduljon apja gyámsága alól. Spearst 13 éve, idegösszeomlása és mentális problémái miatt helyezték gondnokság alá, állítása szerint azonban az apja visszaélt a helyzettel: nemcsak súlyos korlátozásokat vezetett be a lánya életében, de a pénzét sem a megfelelő módon kezelte.

Jamie Spears és ügyvédjei tagadták a vádakat, de az apa úgy vélte, hogy lányának meg kell adni a lehetőséget személyes ügyei intézésre, amelyre szerinte képes – így már korábban jelezte, hogy hajlandó lemondani a gyámságról.

„Nagy nap ez Britney Spears számára, és nagy nap az igazságszolgáltatás számára.

Britney Spears egy évtizede az apja és mások által hangszerelt rémálomban él, egy kafkai rémálomban” – kommentálta a döntést Mathew Rosengart, Spears ügyvédje a sajtónak és a #Free Britney mozgalom ünneplő tagjainak a bíróság épületet előtt.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »