Bog-Vlog – Gyógytudor: “3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük”

Bog-Vlog – Gyógytudor: “3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük”

Elöljáróban; ha esetleg nem lennél tisztában vele: a globális “egészségipart” is főként a nők tartják el, nem csoda, ha az egészség kérdését középpontba állító sajtótermékek, blogok jelentős része is az ő igényeik kiszolgálására hajt. A Gyógytudor.blog.hu azt is jól tudja, hogy az egészség kérdésével összefüggő telefonos applikációk széles tárházából mit érdemes mindenekelőtt ajánlania a nőknek: Period Tracker, Clue, Ovia. Három telefonos alkalmazás a menstruációs ciklus követésére. Na, ja, régi bölcsesség, hogy két dolog van, amiért a nők mindent megtesznek: az egyik, hogy teherbe essenek, a másik pedig, hogy ne essenek teherbe.

A vonatkozó tréfás férfibölcsesség meg talán az lehetne, hogy figyelj, mire is megy ki legfőképp a játék, mert minden kopuláció és ovuláció árát végül veled akarják majd megfizettetni.

Hírdetés

A Gyógytudor egy jó egészség blog, mert vannak benne olyan rovatok, hogy “Havibaj”, “Változó kor” és “Segítség, felfáztam”, no meg  “Női tabuk” (aminek a valódi címe inkább az lehetne, hogy “Hüvelygomba”). De azért egyoldalúsággal nem vádolhatjuk meg a blogot, mert íme van benne egy “Férfibetegség” című rovat is, ebbe azok az írások kerülnek, melyek nem illenek bele a koncepcióba, miszerint az egészség kérdése a nőkről, az ő vaginájukról és az ovulációjukról szól. És hogy mi az a legfőbb nyavajatörés, amit inkább a férfiak nyakába érdemes varrni: aranyér… minden mennyiségben.

Menstruátorok, ovulátorok előre: 3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »