Az Ős Eredet forrása megszólal bárki által

Az Ős Eredet forrása megszólal bárki által

ABBAN A PILLANATBAN ÁTALAKULNA A VILÁG KÉPE, AMINT TE A SAJÁTODAT ÁTFORMÁLTAD! AZ ŐS EREDET FORRÁSA MEGSZÓLAL BÁRKI ÁLTAL , ÉS BÁRKI SZÁMÁRA

Egy kis kérést teljesítek ismét.

Mi is történik manapság?

Hogyan kapcsolódik a magyarság?

Annyira el van foglalva mindenki magával, és az elvárásai mentén az elképzelésekkel, hogy nem látja a NYILVÁNVALÓT véleményem szerint.

A nyilvánvaló pedig én úgy látom az, hogy az igazság töri fel és ki az útját a hazugság kilenc fátyla alól.

Ez a közös pont, amiben találkozunk,és nem pedig azok az elképzelések, amiket kitalált megannyi személy megváltás címszó alatt.

Az elkeseredettség és szellemi vakság olyan mértékeket ölt egyébiránt, hogy ha maga Jézus Krisztus állna bármelyik embertársa előtt, nem hogy fel sem ismerné, de meg is hazuttolná őt.

Reménysugarakat érzékelek ugyan,de a tétlenség és a rosszindulat sokkal látványosabb.

Amíg az emberek nem közelítenek a másik felé tisztelettel és szeretettel, addig nem is értem mit várnak, hogy lesz bármilyen átalakulás.

Mérhetetlen ostoba és lélektelen a világ képe, ami azt jelenti, hogy az egyes emberek is azok benne.

Tisztelet a kivételnek!

A tudatosság nyomokban is alig érzékelhető, és amíg még az elvileg azt képviselők is ösztönösen reagálnak, addig nincs változás.

A mai spirituális és szakrális világ a felszínét kapargatja a szarkupacnak.

Az öntudat azt jelenti, hogy önazonos és tudatos a személy.

Önazonos azt jelenti, hogy amit mond,azt érzi és éli is, a képp cselekszik.

Hírdetés

A tudatosság pedig azt fejezi ki, hogy minden pillanatban rálát önmagára és felismeri a cselekvés, érzet és gondolat mögött milyen tudatalatti program húzódik meg.

Mindkettő ritka mint a fehér holló.

A mai társadalom emberével nehezebb szerintem, mint két ezer évvel ezelőtt bárkivel is.

Nehéz kimozdítani bárkit abból a bebetonozott magatartás, és érzelmi mintázataiból,és gondolati sémákból amikben van és létezik.

A külső világ minden pillanatban abból a belső folyamatok összességéből alakul, ami az emberekben nap mint nap jön létre.

Minden pillanatban alakítod a külvilágot azzal,amit érzel,gondolsz és teszel.

Nem mindegy mit mondasz, milyen filmet nézel, milyen érzéseid vannak,és hogy nyilvánulsz meg.

Minden elégedetlen és negatív érzet és gondolat nem csak, hogy fenntartja a mai világ képét és alakulását,de még ront is azon.

Minden méreg, további mérgezést generál, amiről elképzelésed sincs, hogy összeadódva a térben milyen óriási erővel rendelkezik és képes hatni,azt pedig fel sem tudod mérni, hogy hol csapódik le és miként, hogyan.

Minden pillanatban használjuk a tárgyakat, eszközöket,de most már sajnos az embereket is, úgy, hogy azt a pillanatot nem szenteljük meg, nem teszünk bele semmi szépet és értékeset, hanem csak elveszünk belőle önző módon, így energiát veszítve ez által is.

Az áldás nem csak egy szó, hanem a cselekvésnek azt a formáját fejezi ki, hogy jelen vagyok a pillanatban, megköszönöm,és megszentelem a lehetőséget.

Sajnos sokan külső hívásokat keresnek, és magukban egyáltalán nem tudatosítják ezeket a hibás, és az élettől eltérő cselekvéseket.

Amennyiben mindenki tudatos lenne, azonnal átalakulna a világ képe is.

Úgy látom, hogy egy finom hangolás megy végbe a térbe,a miatt, hogy ez az átalakulás, amennyire lehetséges, minden emberben létrejöjjön valamilyen szinten.

Ebben van aki előbbre tart, és van,aki még csak most kezdi el.

Minél több tapasztalatot és tudást képvisel, annál tudatosabban éli meg ezt a folyamatot.

Egy biztos, hogy az igazság elindult a hamisság mögül és töri fel az utat minden emberi lélekben,aki azt befogadni képes.

Ez az ami összetartja az emberiséget.

Áldás

Dombi Szilvia

Megosztás

The post Az Ős Eredet forrása megszólal bárki által appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »