Autó elé vetette magát egy nő Beregszászban és életre kel a Barátság Stadion: február 6-7-i hírösszefoglaló

Autó elé vetette magát egy nő Beregszászban és életre kel a Barátság Stadion: február 6-7-i hírösszefoglaló

Autó elé vetette magát egy nő Beregszászban; Életre kel a Barátság Stadion – Sport, szórakozás, feltöltekezés; Szörnyű haláleset: Földcsuszamlás temetett maga alá egy férfit Kárpátalján; Nyolc kárpátaljai vámos ellen indítottak eljárást: Több mint 2 millió hrivnya veszteség autók elvámolásánál; Temetőt öntött el a víz Munkácson. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 6-7-én.

Öngyilkosságot akart elkövetni egy nő Beregszászban, ezért egy autó elé vetette magát. Egy 1979-es születésű nő a Muzsalyi út egyik kereszteződésében kiszaladt az útra és egy Zsiguli típusú autó alá vetette magát.

A rendszeres testmozgás, sportolás jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Amellett, hogy testi-lelki egészségünk megőrzését szolgálja, boldogsághormonok termelésére serkenti agyunkat, így örömöt hoz mindennapjainkba. Beregszászban ilyen céllal épült meg egykoron a Barátság Stadion.

Hírdetés

Kárpátalján árokásás közben egy földcsuszamlás betemette az ott dolgozó férfit. Életét sajnos nem sikerült megmenteni. Február 5-én 17:12-kor a mentőszolgálathoz bejelentés érkezett, hogy Rahón a Béke utcán baleset történt. 

Az illegális tevékenységet két magánvállalkozás 31 éves tulajdonosa szervezte meg. Bűntársai között volt az egyik vállalat igazgatója és a Huszti vámhivatal nyolc alkalmazottja. A vizsgálat szerint a bűntársak a következő séma szerint jártak el.  A vállalat igazgatója meghamisította a gépkocsit okmányait és ezek alapján vámolták le a gépkocsikat.

A víz borította el az egyik temetőt Kárpátalján. Vízben áll a temető azon része is,  ahol «friss» sírok vannak. Még nem tudni, hogy ez a nagy esőzések  miatt alakult így, vagy a hatóságok tétlenségének következménye.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »