Itt gyűlekeznek majd a magyar szurkolók a németek elleni meccsre

Itt gyűlekeznek majd a magyar szurkolók a németek elleni meccsre

Stuttgartban a Mittlerer Schlossgartennél lesz a randevú.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kölni nyitótalálkozóhoz hasonlóan a helyi hatósággal együttműködve megteremtette a lehetőségét, hogy a magyar szurkolók szerdán Stuttgartban is együtt vonulhassanak a németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére.

„A gyülekező hely a Mittlerer Schlossgartennél lesz déltől, a drukkerek ezúttal hosszabb vonulásra számíthatnak, mint szombaton” – mondta az MTI-nek Sipos Jenő. „A vonuláson mindenki saját felelőssége és döntése alapján vesz részt”.

A Középső Kastélykert (Mittlerer Schlossgarten) közvetlenül a stuttgarti főpályaudvar mellett található.

Hírdetés

Az MLSZ szóvivője felhívta a Németországba utazó drukkerek figyelmét, hogy a kontinensviadal ideje alatt visszaállították a határellenőrzést, ezért mindenki úgy induljon útnak, hogy rendelkezik érvényes okmányokkal, mert a német határnál számítani lehet azok ellenőrzésére.

„Érvényes jeggyel rendelkező szurkolók a meccs napján és másnap 18 óráig ingyenesen használhatják a tömegközlekedést. Életkortól függetlenül csak érvényes jeggyel lehet belépni a stuttgarti stadionba. A létesítmény környékén és belépéskor szigorú ellenőrzés várható, szúró- és vágó-, valamint pirotechnikai eszközök birtoklása rendőri eljárást von maga után” – adott tájékoztatást Sipos Jenő, aki azt tanácsolta a szurkolóknak, hogy töltsék le az EURO2024 applikációt, továbbá kövessék az MLSZ honlapját és közösségi csatornáit.

Továbbra is javasolják mindenkinek, hogy regisztráljon konzuli védelemre, hogy a helyszínen tartózkodó konzulok bárkinek segítséget nyújthassanak bármilyen probléma esetén.

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban.

A címlapképen a svájci mérkőzésre vonuló magyar szurkolók


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »