Amatőr ifik pingpongversenye

Amatőr ifik pingpongversenye

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében különböző korcsoportok számára évente négy alkalommal rendeznek asztalitenisz-bajnokságot Kézdivásárhelyen. Június 22-én az amatőr ifjúsági sportolók hagyományos pingpongversenyét tartották meg a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda szervezésében, a Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület támogatásával.

A Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében lezajlott csütörtök délutáni rangadóra különböző korosztályokból több mint harmincan neveztek be, legtöbben az ifjú lányok kategóriájában indultak. A bajnokság résztvevői hat asztalon mérték össze tudásukat. Az öt-, illetve négytagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny.

A háromórás küzdelem után a következő eredmények születtek: * fiúk: 1. Kató Áron, 2. Barta Bence, 3. Berde Zalán * lányok: 1. Barta Nikolett, 2. Venczel Beáta, 3. Ambrus Mária Bernadett, Istvánfi Réka * felnőttek: 1. Dombai Hunor, 2. Gál Bence, 3. Venczel Tamás, Kis Ágnes.

Hírdetés

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, a legidősebb versenyzők pedig különdíjban részesültek; senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!

A rendezvényről készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook-oldalán.

Ráduly Attila


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »