Adományt vett át a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye karitászszervezete

Adományt vett át a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye karitászszervezete

Pelenkát, Béres cseppet, tartósélelmiszert és konzervadományt vett át a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye karitászszervezete a Drogerie Markt (DM) Magyarország, a Béres Alapítvány és a nyíregyházi KELET-ALFI-KER Kft. jóvoltából február 4-én.

Tizenegyedik éve szervezi meg a Katolikus Karitász és a Drogerie Markt (DM) Magyarország közös kampányát, amelynek célja, hogy kisgyermekes családokat támogassanak. Az adományból a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye hátrányos helyzetű családjai is részesültek.

Az egyházmegyei karitászcsoportok képviselői február 4-én vették át a DM Babylove márkájú pelenkacsomagjait, valamit a Béres Alapítvány Béres cseppből álló adományait, illetve kukorica- és zöldborsókonzervet a Katolikus Karitász jóvoltából. Mindez kiegészült a nyíregyházi KELET-ALFI-KER Kft. adományának továbbításával; a cég tartós élelmiszerrel támogatta a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyei Karitászt.

Hírdetés

Az egyházmegyei karitász ezen felül fabrikett tüzelőanyaggal is támogatja a rászoruló családokat, amit a csoportok személyesen adnak át a nélkülözőknek.

Juhász Imre újfehértói plébánosnak az újfehértói „Caritas Junior” csapata segített, akik közreműködtek az adományok pakolásában.

Forrás: és fotó: Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »