A nagyszombati bíróság elutasította az ügyész fellebbezését H. Lehel ügyében

A nagyszombati bíróság elutasította az ügyész fellebbezését H. Lehel ügyében

A mai napon elutasította az ügyész fellebbezését a Nagyszombati Kerületi Bíróság. A tavalyi felmentő ítélet ellen fellebbezett az ügyész a Sátor-banda tagja, H. Lehel ügyében – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Jana Kondákorová, a nagyszombati bíróság szóvivője. Arról az ügyről van szó, amikor H. Lehel és fia, Tibor 2018-ban bezárta a feleségét a „házi kedvenc”-ként tartott oroszlán ketrecébe.

A Különleges Ügyészi Hivatal (ÚŠP) ügyésze megerősítette a TASR hírügynökségnek, hogy a fellebbezést elutasították. „A nagyszombati bíróság szenátusa nem találta megalapozottnak, ezért mai nyilvános ülésén elutasította a Nagyszombati Kerületi Bíróság 2020. április 9-i ítélete ellen benyújtott ügyészi fellebbezést. Az ítélet jogerős, további fellebbezésnek nincs helye” – közölte a szóvivő.

Hírdetés

amit a gyanú szerint az akkor 42 éves nő ellen követtek el. A Sátor-banda bűnözői csoport sírásójaként emlegetett H. Lehel jelenleg is előzetes letartóztatásban van, a Bazini Speciális Büntetőbíróság 2021. február végén elutasította szabadlábra helyezési kérelmét.

(TASR/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »