A hullazsákok kockázata

A hullazsákok kockázata

Aggódva és szörnyülködve figyeli az ember, hogyan uszítanak egyes nyugati vezetők. Úgy látszik, mintha egy nagy pókerpartit játszanának, ahol naponta emelik a tétet, és egymást követik a bombasztikus bejelentések óriási pénzekről, fegyverekről, sorkatonaságról, közös hadtestekről. Atombombák telepítéséről. Természetesen a mi térségünkbe. A felvonulási területre.

Ez az ócska banda kihasználja a lengyelek és a balti államok oroszfóbiáját, akik mérlegelés és gondolkodás nélkül sétálnak bele a csapdába, nem látva, hogy őket tolnák előre, a kelet-közép-európai „élő erőt” a busás haszon érdekében. Az „ütközőzónába”. Mert ne legyenek kétségeink, a Macron-féle kalandorok és a sorkatonaságért kiabáló német politikusok az első körben nem a saját nemzetük fiait akarják háborúba vinni, hanem – a Soros-féle terv szerint – minket.

Magyarán: a Nyugat (értsd: az angolszász világra rácuppant, azt gazdaállatnak használó háttérhatalom) minket, kelet-közép-európai népeket használna fel ágyútölteléknek, és csomagolna hullazsákba. A vén spekuláns szó szerint így fogalmazott: „Mellesleg a kelet-európai élőerő és a NATO technikai képességeinek kombinációja nagymértékben növelné a partnerség potenciálját, mert csökkentené a NATO-országok számára a hullazsákok kockázatát, ami a legfőbb korlátja a cselekvési hajlandóságunknak. Ez egy életképes alternatíva a fenyegető világrendetlenséggel szemben.”

Egy kérdés a margóra: Lehet, hogy a hullazsákokat is a Sorosék üzemei gyártanák? Antony Blinken „demokrata” külügyminiszter fogalmazott: az ukrajnai háború kész nyereség az USA számára, hiszen a ráfordított dollármilliárdok kilencven százaléka visszacsorog az amerikai hadiiparba, amely ottani embereknek ad munkát.

Hírdetés

És az amerikai nép hallgat, hiszen megszokta, hogy a döntések során nem kérik ki a véleményét. Csak legyen olcsó hitel, olcsó benzin és elegendő hamburger. De miből gondolják, hogy mi, közép-kelet-európai népek hülyék vagyunk? Hogyan is fogalmazott Gyuri bácsi huszonegy évvel később? „Az embereknek meg kell érteniük, hogy Ukrajna megvédi az EU-t az orosz agresszióval szemben. (…) Én készen állok: vannak konkrét beruházási ötletek, például a mezőgazdaságban és az infrastrukturális projektekben. (…) Egymilliárd dollárt tennék bele. Ennek nyereséget kell termelnie.”

Itt van a kutya elásva. A sötét tervek mögött minden egyéb csak lózung, ócska propaganda, hogyan lehet és kell a háttérhatalom érdekeit harsogó mainstreamsajtó által lenyomni az emberek torkán a békát. Soros György próféta 2014-ben kinyilatkozta: „Egy új nemzet, egy új Ukrajna születésének vagyunk tanúi – egy határtalan jövővel, amelyet olyan emberek tesznek lehetővé, akik hajlandók életüket áldozni hazájukért.” A Soros-féle tervekért, ugye, Gyuri bácsi? Ezért volt a Majdan, a kijevi államcsíny 2014-ben?

Mivelhogy ilyen nem létezik, csak a háború fokozása minden mérlegelés nélkül. Az európai uniós „békekeretből” újabb 6,5 milliárd euró felszabadítása ukrajnai fegyverszállításokra elfogadhatatlan Magyarország számára. Szijjártó az ülés után elmondta, hogy gyakorlatilag a „Mit képzelünk magunkról?”, „Hogy gondoljuk, hogy ezt meg merjük csinálni?”, „Mi lesz itt majd a mi elnökségünk alatt?” és ehhez hasonló vádak röpködtek a levegőben. Hogy merészel Magyarország szembemenni az ő elképzeléseikkel?

Konrad Adenauer, a második világháború utáni első német kancellár nem véletlenül mondta annak idején, hogy nem szeretne masírozó német katonákat látni. Mi sem szeretnénk. Se oroszt, se németet. Se amerikait. De főleg nem lengyelt, magyart vagy szlovákot. Meg kell állítani ezt a bandát, mert nem tudja, mit beszél. „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” Ezek voltak Jézus utolsó szavai a kereszten. Eközben a katonák sorsot vetettek, és megosztoztak Jézus ruháin. Ugye, milyen ismerős a történet?


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »