A borszéki gyógyfürdőben kezdődik a munkaerő-toborzás

A borszéki gyógyfürdőben kezdődik a munkaerő-toborzás

Összesen 55 személyt alkalmaznak az elkövetkezőkben a borszéki új gyógyfürdő és wellnessközpontba. Tizenkét évvel a munkálatok elkezdését követően megtörtént a létesítmény műszaki átadása.

Megtörtént a borszéki gyógyfürdő műszaki átadása, kezdődik a munkaerő-toborzás

A borszéki gyógyfürdő és wellnessközpont építése 2011-ben kezdődött, a finanszírozás nagy részét a Fejlesztési Minisztérium biztosította, amely 13,5 millió lejt különített el erre a célra. Közel másfél évvel a munkálatok megkezdése után minden állami költségvetésből származó finanszírozás megszűnt, végül 2016-ban 13 millió lejes banki hitelt vett fel az önkormányzat, ezt egészítették ki a Turisztikai Minisztériumtól, Hargita Megye Tanácsától és a helyi költségvetésből származó forrásokkal.

A létesítmény egy kezelőközpontot és egy wellnessközpontot foglal magába, amelynek területe 2900 négyzetméter, nyáron napi 1000, télen pedig 700 fő befogadására alkalmas. A napokban sikerült pontot tenni a több mint tíz éve épülő borszéki új gyógyfürdő és wellnessközpont műszaki átadására. Ez a beüzemelési folyamatnak még csak az első lépése, a különböző szakhatósági engedélyek beszerzése még hátravan – derül ki a borszéki polgármesteri hivatal szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből.

Hírdetés

Képek: Polgármesteri Hivatal

Ebben közlik, hogy az előkészületeknek fontos része a teljes menedzsment-folyamat kidolgozása, mint például az árképzés, az árstratégia és a belső működési folyamatok kidolgozása is. Ennek megvalósítása érdekében, ezen a téren jelentős tapasztalattal rendelkező brassói Kronstadt Hospitality Expert szaktanácsadó céggel kötött szerződést a borszéki városháza. A borszéki gyógyfürdő és wellnessközpont a nagyközönség számára való megnyitásának előfeltétele a munkaerő-toborzás is. Ennek érdekében első lépésként 17 beosztásba összesen 55 személyt alkalmaznak: általános menedzser, szakorvos, recepciós, masszőr, asszisztens, kinetoterapeuta, balneofizioterápiás szakember, vízimentő, karbantartó és adminisztratív munkakörökben.

Albert Eszter 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »