DVSC: Újfent 20 ezer szurkolót a Nagyerdei Stadionba!

A DVSC labdarúgócsapatának hazai hétvégi és ünnepnapi mérkőzéseihez kapcsolódóan Meccsnap Fesztivál néven új kezdeményezésről számoltak be a szervezők a keddi sajtótájékoztatón.

Makray Balázs, a DVSC cégvezetője elmondta, példás kezdeményezés jött létre a Loki és a Campus Kft. között, mivel amúgy is szimbiózisban élnek együtt. Céljuk a közönség minél színvonalasabb kiszolgálása a hazai mérkőzések előtt, ehhez csatlakozott a Hajdú-Bihar vármegyei önkormányzat is, amely fontosnak tartja a szurkolók utazási körülményeinek javítását.
   
Elmondta, hogy ennek szellemében a vármegye nyolc pontjáról, 17 településről utazhatnak ingyenesen lakcímkártyával és érvényes bérlettel vagy meccsre szóló jeggyel a szurkolók, három órával a meccs előtt. A hazajutás is ingyenes, a mérkőzés után 30-40 perccel indítanak járatokat, az állatkerttől induló autóbuszokkal. Az idei rajt jól sikerült, és a cégvezető reméli, hogy a szombati, Diósgyőr elleni meccs is közönségcsalogató lesz.

Hírdetés

Pajna Zoltán vármegyei közgyűlési elnök kiemelte, az ingyenes buszjáratokkal újra ünnep lesz meccsekre járni, mint ahogy volt ez pár évtizede, amikor húszezres közönséget vonzott a Nagyerdei Stadion. Kiemelte, a kezdeményezés közösségépítő, közösségszervező szerepét, melynek köszönhetően a megye 17 települését érintik az ingyenes járatok, s melyhez csatlakoztak a polgármesterek is.

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a mérkőzések előtt minden korosztálynak lesznek játékprogramok, sportjátékok aktív és egykori játékosokkal, valamint az állatkertbe is bemehetnek az érdeklődők.

Miklósvölgyi Péter, a Campus Kft. ügyvezetője emlékeztetett rá, korábban is voltak hasonló kezdeményezések, ám a mostanival hosszú távon terveznek. „Ha esik, ha fúj, minden hazai mérkőzés előtt megtartjuk a színvonalas programokat” – jelezte, hozzátéve, cél a közönség igényeinek színvonalas programokkal való kielégítése.  


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »