150 forintos jegy – Beszáll a BKK a hamvazószerda/Valentin nap "versenybe"

150 forintos jegy – Beszáll a BKK a hamvazószerda/Valentin nap "versenybe"

Egész nap ennyi pénzért lehet majd utazni a budapesti tömegközlekedés járművein a BudapestGO alkalmazásban megvett jeggyel.

A BudapestGO applikáció második születésnapjára 150 forintos napijeggyel áll elő a BKK a vállalat közlése alapján.

A nap, amelyre érvényes lesz a jegy, február 14., Valentin nap, hamvazószerda, de már hétfőtől megvásárolható ez az utazási jogosultság.

A napijeggyel egész nap korlátlanul lehet használni a budapesti tömegközlekedési járatokat.

A jegyet a többi mobiljegyet árusító alkalmazásban is meg lehet venni, de

a 100E-re és a 300-899 közti számozású buszokra nem érvényes, ugyanakkor a D14-es hajójáratra szintén, egyes MÁV- és elővárosi Volán-járatokra ugyanígy.

A 150 forintos napijegy mellett a BKK Szabados Ági közreműködésével egy nyereményjátékot is szervez a születésnapra, amelynek keretében öt nyertest sorsol, akik

 • a Katona József Színház,
 • Hírdetés

 • a Fővárosi Állat- és Növénykert,
 • a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, illetve
 • a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.
 • A játékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon a BKK Budapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy storyt 2024. 02. 14. 8 óra és 2022. 02. 15., 8 óra között.

  Átszállnak az utasok a BudapestGO-ra

  A BKK idén februárban nemcsak az alkalmazás második születésnapját ünnepli, hanem arra is büszke lehet, hogy a BudapestGO 21 pályázat közül elnyerte az „Év applikációja” díjat a Magyar Marketing Szövetség által hirdetett „Év honlapja” pályázat keretében. Az alkalmazást aktívan használók száma folyamatosan nő, átlagban havi 1,2 millióan, összesen pedig már 1,8 millióan regisztráltak a BudapestGO-ban, és már több mint 4,4 milliónál jár a letöltések száma.

  Havonta 4 millió útvonalat terveznek az applikációban, a bevezetése óta pedig összesen több mint 10 millió digitális vonaljeggyel utaztak a közösségi közlekedők. Az alkalmazás népszerűségét az is mutatja a cég közleménye szerint, hogy a BKK jegyértékesítésében már közel 40 százalék a digitális jegyekből származó bevétel aránya. Nemcsak a jegyet vásárlók, hanem a bérlethasználók körében is egyre népszerűbb a BudapestGO, a felnőttbérletek 34 százalékát, a diákbérleteknek pedig a 40 százalékát használják okostelefonjukon az utasok.


  Forrás:infostart.hu
  Tovább a cikkre »