Zsidó módszerek: Bibi saját kezűleg mikrofonozta be Boris Johnson budiját

Zsidó módszerek: Bibi saját kezűleg mikrofonozta be Boris Johnson budiját

Boris Johnson elárulta, hogyan tett Netanjahu mikrofont a WC-jébe a 2017-es diplomáciai látogatása során. Ha a zsidók ezt a bánásmódot a legjobb szövetségeseiknek tartják fenn, képzelhetjük, hogy mit tesznek az ellenségeikkel.

Boris Johnson volt brit miniszterelnök az Unleashed c. könyvében megírja, hogy amikor külügyminiszerként fogadta Netanjahut a hivatalában, lehallgató készüléket találtak a személyes WC-jében, miután az izraeli miniszterelnök használta azt – számol be a Telegraph.

Ugyanebben az időben Izraelt azzal is megvádolták, hogy lehallgató eszközöket helyezett el a Fehér Házban.

Amerikai tisztviselők szerint Washington arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg Izrael áll a Fehér Ház közelében és az amerikai főváros más érzékeny helyszínein felfedezett mobiltelefonos lehallgató eszközök telepítése mögött.

Hírdetés

Senki sem képzeli el, hogy Putyin vagy Hszi Csin-ping megpróbál egy hivatalos látogatás közepén becsúszni egy külügyminisztérium vécéjébe, hogy betegyen egy mikrofont, és utóbb meghallgassa, amint a szövetséges miniszter éppen székel.

A zsidók erre is képesek.

És higgyék el nekem, Netanjahu csak azt sajnálja, hogy elkobozták tőle az amerikai adófizetők pénzéből fizetett drága lehallgató kütyüjét.

(Démocratie participative, ford. H. T.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »