Villámcsődülettel és ajándékokkal ünnepeltük tízezredik lapszámunkat

Villámcsődülettel és ajándékokkal ünnepeltük tízezredik lapszámunkat

Mindenki Háromszéket olvasott tegnap délben Sepsiszentgyörgy belvárosában – lapunk tízezredik számát villámcsődülettel és ajándékokkal ünnepeltük.

A régi szép időket idézte a sepsiszentgyörgyi művészeti líceum tizedikes dráma­tagozatos osztályának diákjai által nyújtott látvány, akik Nagy-Kopeczky Kristóf színész irányításával színházi jelmezekbe öltözve élő szobrokat alakítottak a főtéren. Hogy minél többen részesüljenek a varázslatos látványból – no meg a lapunk munkatársai által előkészített meglepetésekből –, a diákok és a Háromszék újságírói közösen keresték fel Sepsiszentgyörgy belvárosának több forgalmas pontját és intézményét, miközben ajándékként osztogatták tízezredik lapszámunkat a járókelőknek. Kis meglepetésünket majdnem mindenki derűs arccal fogadta, köszönte, volt, aki többet kért, mert külföldre készül, s vihessen másoknak is ajándékba, aki pedig mégis vonakodott elfogadni, azok közül legtöbben arra hivatkoztak: már olvasták reggel, mert jár nekik az újság.

Hírdetés

Sok mosoly, öröm, megannyi megható pillanat, köszönjük a sok biztatást, a rengeteg gratulációt, amely telefonon, e-mailben, a közösségi oldalakon érkezett – számunkra a legnagyobb ajándék az, ha továbbra is olvassák az újságot. (Háromszék)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »