Varga Judit európai szélsőjobbos konferencián mond ma beszédet

Varga Judit európai szélsőjobbos konferencián mond ma beszédet

Az európai szélsőjobb seregszemléjén mond beszédet Varga Judit csütörtök este, napközben pedig Brüsszelben veszi védelmébe a rezsicsökkentést – adja hírül a hvg.hu.

Mint azt megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök ma az uniós csúcson van jelen, ahol az EU átszervezéséről vitáznak. Idevág, hogy jelenlegi formájában felszámolná az Európai Parlamentet a Fidesz–KDNP egy friss határozati javaslatuk értelmében.

Az igazságügy-miniszter ugyancsak az Európai Parlamentben és Európai Bizottságban tárgyal annak érdekében, hogy „megerősítse a magyar hídfőállásokat”, mert szavai szerint csak így védhetjük meg a magyar családokat, munkahelyeket, nyugdíjakat és a rezsicsökkentést. Brüsszeli kint tartózkodásáról Varga Judit a Facebookon számolt be.

Hírdetés

Varga Judit estére pedig már Antwerpenben lesz, hogy az európai szélsőjobb által szervezett konferencián mondjon beszédet. A rendezvény a belga szélsőjobboldali és EU-kritikus Vlaams Belang (Flamand Érdek) szervezi, Mi Európánk! (Ons Europa!) címmel. A házigazdákon és a magyar tárcavezetőn túl az osztrák, a francia, a portugál, az olasz, a holland, az észt, a cseh és a portugál szélsőjobboldali párt képviselője szólal még fel. Mindössze a belga és a holland párt delegálta az elnökét erre az eseményre, viszont érdekesség, hogy 

az érintett politikai erők körében csupán a Fidesz kormányzati tényező saját országában.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »