Ungár Péter: Rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze a homoszexuálist Orbán

Ungár Péter: Rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze a homoszexuálist Orbán

Orbán Viktor erős kezdést tudhat maga mögött az év első Kossuth Rádiós interjújával, melyben hosszasan kifejtette a gyermekvédelmi népszavazás lényegét:  ne lehessen az iskolákban a szülők hozzájárulása nélkül „szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást” tartani. Itt még nem állt meg és kitért a „transzvesztiták” előadásaira, majd ledobta a bombát.

A miniszterelnök szerint a „homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.”

Hírdetés

Az LMP vállaltan meleg politikusa, Ungár Péter úgy értékelte Orbán szavait, hogy „súlyos, gyűlöletkeltő, hazug mondat.” Szerinte három kérdés merül fel:

  • Most akkor végre abbahagyja a jobboldal annak a bohócságnak a mondogatását, hogy a „gyermekvédelminek” nevezett népszavazás nem a homofóbiáról szól? A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?
  • Bár én senkinek sem szeretnék a magánéletével foglalkozni, de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában? Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához? Legalább belső körben elmerik mondani a megélt valóságát a homoszexualitásnak?
  • Orbán Viktor, amikor tavaly júniusban arról beszélt, hogy védi a homoszexuális fickók jogait, akkor is gondolkozott, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához? Mikor hazudott? Most vagy akkor?

  • Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »