Újraválasztották Balogh Tibort (Tisztújító közgyűlés a kézdiszentlélekI RMDSZ-nél)

Újraválasztották Balogh Tibort (Tisztújító  közgyűlés a  kézdiszentlélekI RMDSZ-nél)

A Petőfi Sándor Művelődési Házban tartotta tisztújító közgyűlését az RMDSZ Kézdiszentléleki Községi Szervezete múlt szerdán. A jelen levő 96 küldött újra Balogh Tibor polgármestert bízta meg a szervezet vezetésével. Az elöljáró munkáját a következő négy évben az újonnan megszavazott választmány segíti – adta hírül az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének sajtóirodája.

„Kézdiszentlélek megyénk egyik nagy és kiválóan fejlődő községe, ahol az elmúlt időszakban Balogh Tibor polgármester és csapata komoly fejlesztéseket valósított meg. Egy jó polgármester egyensúlyban tartja a fizikai építkezést és a közösségépítést. Ez itt, Kézdiszentléleken szépen látszik, úgyhogy csak gratulálni tudunk ehhez a munkához. Jó szívvel állunk azok mellé, akiknek van elképzelésük, akiknek van erejük és kitartásuk megvalósítani a jó ötleteket, és akik rendelkeznek saját erőforrással is. Így alakul ki a jó csapatmunka, amely jellemző Kézdiszentlélek és a megye kapcsolatára” – hangsúlyozta a közgyűlésen jelen lévő Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke.

Hírdetés

Balogh Tibor, az RMDSZ Kézdiszentléleki Községi Szervezetének elnöke azt ígérte, továbbra is lendülettel fogja végezni munkáját. „Sok tervünk van: a Tarnóczy-vár felújítása, Perkőn egy végleges színpad építése, szennyvízcsatorna és gázvezeték kiépítése stb. Azonban nemcsak ezek fontosak a község életében, hanem a közösségépítés és az összefogás, hiszen enélkül nincs élet a faluban”– nyomatékosított az elöljáró. „Kézdiszentléleknek kiváló polgármestere van, jó vezetője, akivel könnyű együttműködni. Mi pedig azért dolgozunk a parlamentben, hogy az ilyen összetartó közösségeket minél jobban tudjuk segíteni. Így együttes erővel tudunk tenni annak érdekében, hogy Kézdiszentlélek továbbfejlődjön” – fogalmazott a közgyűlésen részt vevő Fejér László Ödön szenátor, az RMDSZ Kézdiszéki Szervezetének elnöke, majd Bartók Enikő Mária, az RMDSZ Kézdiszentléleki Nőszervezetének elnöke, megyei tanácstag az elmúlt időszak munkájáról tartott beszámolót.

A rendezvény végén Tamás Sándor, Fejér László Ödön és Balogh Tibor díszoklevelet nyújtott át a kiskászoni Marthi Gézának, aki több mint harminc éve nemcsak a községi tanácsosi munkát látja el, hanem oszlopos tagként vesz részt a helyi RMDSZ-szervezet és a közösség életében.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »