Újabb vízhálózat-mosatásra készülnek (Kézdivásárhely)

Újabb vízhálózat-mosatásra készülnek (Kézdivásárhely)

Egyre kevesebb a vizes panasz Kézdivásárhelyen, de azért folyamatosan sok a tennivaló a hálózat megújítása, bővítése ügyében – mondta el Szilveszter Szabolcs alpolgármester és Pap Lajos, a Közüzemek kézdivásárhelyi megbízottja a városháza dísztermében tartott sajtótájékoztatón.

Az alpolgármester elmondása szerint a városháza pénzügyi támogatásával sikerült kicserélni a régi vezetéket, és a Bethlen Gábor utca lakói is már az új vezetékből kapják a vizet. Idén 1,6 kilométer vízvezetéket cseréltek ki a polgármesteri hivatal anyagi támogatásával, ami mintegy 600 ezer lejt jelent. Folyamatban a hálózatbővítés a Nádas utcában, ami újabb 400 ezer lejes beruházás. Jövőre a Mihai Eminescu, Kert és Nagy Mózes utcában fognak vezetékcserét eszközölni – fűzte hozzá az alpolgármester.

Hírdetés

Pap Lajos mérnök a Tudor Vladimirescu és Bethlen Gábor utcában végzett munkálatokról számolt be, melyeket augusztus 3-án kezdtek el és a vezetékcserét szeptember 30-ra sikerült befejezni. Az újabb vezetékmosatásra október 6-án éjszaka kerül sor, éjfélkor állítják le a vízszolgáltatást, az elzárás pedig reggel 5 óráig fog tartani.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »