Jó helyre megy a segélyke: Zelenszkij felesége 4,5 millió eurós Bugatti modellre adhatott le megrendelést

Jó helyre megy a segélyke: Zelenszkij felesége 4,5 millió eurós Bugatti modellre adhatott le megrendelést

Olena Zelenszka, Ukrajna first ladyje információk szerint az ukrán képviselet júniusi párizsi látogatásán leadta megrendelését az új Bugatti Tourbillonra, így első tulajdonosa lehet a vállalat új hipermodelljének. Az újságíróknak sikerült megszerezniük az ukrajnai elnök feleségének új autójáról szóló számla másolatát, valamint egy videó is megjelent, amelyben a márka egyik munkatársa beszél az esetről részletesen.

A párizsi Bugatti-kereskedés egyik alkalmazottja ismertette az új modell zárt körű bemutatójának részleteit, amelyet két héttel a hivatalos bejelentés előtt szerveztek a Zelenszkij házaspár számára. Olena Zelenszkát lenyűgözte az új hiperautó, és a bemutatót követően leadta megrendelését, így ő lett az új Bugatti Tourbillon első tulajdonosa – írja a Verite Cachee France francia hírportál nyomán az Index.

Az újságíróknak sikerült megszerezniük az ukrán elnök feleségének új autójáról szóló számla másolatát – írja a portál. A megjelent dokumentum szerint az ár minden extrával együtt csaknem 4,5 millió euró, átszámolva közel 1,8 milliárd forint.

A járművet 2026-ban veheti majd át az újdonsült tulajdonos.

Hírdetés

Június elején a Zelenszkij család egy ukrán delegációval Franciaországba érkezett a normandiai partraszállás nyolcvanadik évfordulójának megünneplésére. A hivatalos látogatásokon kívül a Zelenszkij házaspár más, kevésbé nyilvános eseményeken is jelen volt. Ezek közé tartozott a „Párizs!” kiállítás és a Bugatti által szervezett zárt körű bemutató, ahol az ukrán delegáció tagjai felfedezhettek egy új hiperautót – írják.

Jacques Bertin, a párizsi Bugatti-kereskedés munkatársa szerint a Bugatti képviselői két héttel a nyilvános bejelentés előtt, amelyre június 20-án került sor, egy különleges bemutatót szerveztek az új autóról – írja a francia hírportál.

Olena Zelenszkát lenyűgözte az új autó, és leadta a megrendelést, így ő lett a gyártásra tervezett 250 autó közül az első tulajdonosa. Jacques Bertin csodálatát fejezte ki az ukrán elnök felesége iránt, és elmondta, hogy ő és a Bugatti nagyon büszke arra, hogy „Zelenszka a Bugatti család tagja”. Alább a videó:

🇺🇦🇫🇷🤯While Ukrainians are sent to die in a senseless conflict, Olena Zelenska splurges on a €4.5 million Bugatti Turbillon during a Paris visit. The decadence amidst devastation is unfathomable.

An insider from Bugatti’s Paris dealership disclosed that a private presentation… pic.twitter.com/r1EK6IaHZn

— TheIslander (@IslanderReports) July 1, 2024

A közösségi médiában az ukránhívők persze álhírként emlegetik a történetet, azt ismételgetik, hogy az orosz propaganda eszközéről van szó.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »