Túró Rudival kezdték meg a szurkolást a Wizz Air utasai

Túró Rudival kezdték meg a szurkolást a Wizz Air utasai

A Wizz Air a Pöttyössel együttműködve Hajrá, Magyarok! feliratú, trikolór Túró Rudival teszi még feledhetetlenebbé a szurkolás élményét a labdarúgó Európa-bajnokságra tartó járatain.

Az idén 20 éves Wizz Air és a 60 éves múltra visszatekintő Pöttyös Túró Rudi gyártója egyaránt fontosnak tartja a magyar sport támogatását. A két márka összefogásában a labdarúgó Európa-bajnokságra Budapestről és Debrecenből induló WIZZ szurkolói járatokon utazókat az új, limitált kiadású, Hajrá, Magyarok! feliratú, trikolór Túró Rudival lepik meg – írta közleményében a légitársaság.

Hírdetés

A piros bevonó, a fehér túró és a zöld, citromos töltelék kombinációja kifejezetten a magyar szurkolóknak lett megalkotva, hogy ráérezhessenek a szurkolás ízére. A Túró Rudi rendszeresen előrukkol új ízekkel, de hogy a külleme is megváltozzon, arra még nem volt példa.

A Wizz Air légitársaság idén kilenc szurkolói járatot indít az Európa-bajnokság magyar vonatkozású csoportmeccseire. Ebből június 15-én Debrecenből egy, Budapestről négy szurkolókkal teli gép indult a kora hajnali órákban, míg június 19-én és 23-án is egy-egy budapesti és debreceni járat repíti ki a magyarokat a meccsre. Az utóbbi két mérkőzésre utazóknak sem kell aggódniuk, a WIZZ és a Pöttyös jóvoltából ők sem maradnak majd magyar édesség nélkül.

Turizmus.com


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »