Tündérek tenyerén – Babaszínházi előadás Sepsiszentgyörgyön

Tündérek tenyerén – Babaszínházi előadás Sepsiszentgyörgyön

Benkő Éva rendezésében a Tündérek tenyerén című babaszínházi előadásunkat május 14-én, pénteken 17 órától, május 15-én, szombaton 11 órától és május 18-án, kedden 12 órától játsszuk a Cimborák Bábszínház stúdiótermében (Szabadság tér, 1 szám) – közölték a szervezők.

 Hozzátették: fontosnak tartjuk az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várjuk babaszínházunkba a kicsiket (9 hónapos kortól). Az előadást meghitt térben játsszuk, amelyben jelen rendelkezések betartásával legtöbb 15 szülőt és kisbabát tudunk befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

Hírdetés

Az előadásról ezt írják a szervezők: „Karonülők, kisbabák és szüleik számára készül a Cimborák Bábszínház legújabb előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak bennünket a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg. A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadásunkat a művészeti nevelés részeként is ajánljuk a szülők figyelmébe.

Ajánlott életkor: 9 hónap – 5 év, szülői vagy nagyszülői felügyelettel!

Jegyfoglalás a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »