Toxikus visszaszivárgás! Jakab Elemér (Most-Híd) lett a Szövetség-Aliancia Országos Tanácsának tagja

Toxikus visszaszivárgás! Jakab Elemér (Most-Híd) lett a Szövetség-Aliancia Országos Tanácsának tagja

Sorra térnek vissza a nagypolitikába a korábbi, Most-Hídas éra alatt korrumpálódott politikusok. Jakab Elemért, Bugár Béla komáját a napokban megválasztották a Szövetség-Aliancia Országos Tanácsának a tagjává.  A hírről Gyimesi György (OĽaNO) számolt be közösségi oldalán.

Jakab az egyik legtoxikusabb  felvidéki magyar politikus, nevéhez botrányok sorozata fűződik, melyekről a Körképen külön cikkben számoltunk be.

Hírdetés

Ezek közé tartozik például a kommunista titkosszolgálat, az ŠtB ügynöklistáján való szereplése, vagy diplomabotránya, ahol úgy szerzett plágiummal felsőfokú tanulmnyokról szóló elismerést, hogy nem is beszéli az ország nyelvét. Továbbá, hogy parlamenti képviselőként vállalkozott, illetve, hogy sajtóhírek szerint több más hidas társával együtt ő is megszavazhatta Marian Kočner barátjának, Dobroslav Trnkának a főügyésszé választását. Trnka végül egy szavazat híján nem lett főügyész, bár Kočner már a pezsgőt készítette Trnka irodájában a főügyészségen.

Jakab Elemért fölfelé buktatják. A Most-Híd egyik leghírhedtebb, múltat idéző arca új funkcióba kerül. Jakab korábban azt nyilatkozta, hogy az országos politikában már nem akar részt venni és a Szövetség-Aliancia megalakulásával sem ért egyet. Ennek ellenére most mégis beválasztották őt a párt Országos Tanácsába. A volt képviselő úr a földim. A földi sikerének pedig elvileg örülni kell. Gratulálok tehát Jakab Elemér újabb politikai sikeréhez.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »